Loading...

Fotopaneel

U bent hier:: Home > Fotopaneel
Fotopaneel 2017-05-31T12:39:09+00:00

Met een fotopaneel kunt u snel en eenvoudig uw wanden decoreren. Uw eigen ontwerp op fotopaneel: dat zorgt voor een unieke beleving in een modern interieur en geeft iedere saaie ruimte direct sfeer!

De toegepaste techniek: we printen de beelden uit op stickermateriaal, die strak op (kunststof of Dibond) panelen worden geplakt. Een fotopaneel wordt geleverd met handige blinde ophangsystemen. Voor een optimaal, strak resultaat.

Voordelen fotopaneel:
– strak en modern
– fotokwaliteit fullcolour print
– naadloos
– diverse soorten plaatmateriaal mogelijk
– maatwerk
– naadloos

Een haarscherpe print is mogelijk op elk soort plaatmateriaal (zelfs op uw eigen producten), kijk voor meer informatie hierover ook eens op onze pagina plaatmaterialen . MetroXL levert ook akoestische fotopanelen .

Nu ook als glossy fotopaneel leverbaar!

Een prachtig full-colour fotopaneel, met een strak uiterlijk en weergave op fotokwaliteit. Het is een bijzondere vorm van wanddecoratie. Ook leverbaar op grootformaat.

Acrylaat fotopaneel

Meer weten?

Neemt u alle mogelijkheden maar eens door, u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Wilt u vrijblijvend advies inwinnen, neemt u dan contact met ons op: 0416 – 33 53 68 of stuur ons een mail via de onderstaande knop.

Gerelateerde projecten

2017-04-03T15:02:11+00:00

Herbalife blijft kiezen voor MEER! van Metro

Zo’n 3 jaar geleden werd gestart met het doorvoeren van de branding in het Herbalife kantoor in Utrecht. Een saai grijs kantoor werd omgetoverd tot een frisse levendige ruimte waarin de ‘Herbalife filosofie’ de sfeer [...]

2017-05-31T12:39:24+00:00

Hotel Nassau een spannende en hemelse belevenis

MetroXL verzorgde alle graphics voor Hotel Nassau! Hotel Nassau in Breda maakt onderdeel uit van Mariott Hotels. Het is één van twee ‘Autograph Collection Hotels’ in Nederland. Dit betekent dat het hotel een heel eigen [...]

2017-05-31T12:39:24+00:00

Authentieke sfeerbeleving bij zorgcentrum!

Bijzondere en authentieke sfeerbeleving gecreëerd met graphics van MetroXL bij Zorgcentrum Duinen van Haamstede in Burgh-Haamstede. In opdracht van Global Facilities (www.globalfacilities.nl), projectinrichters voor een vitale en inspirerende woon- en werkomgeving, werden de graphics in zorgcentrum Duinen [...]