MetroXL gecertificeerd 3M Select Graphic Provider Silver

U bent hier:: Home > MetroXL gecertificeerd 3M Select Graphic Provider Silver

MetroXL gecertificeerd 3M Select Graphic Provider Silver

MetroXL is gecertificeerd 3M Select Graphic Provider Silver

MetroXL behoort tot de selecte groep signmakers in Nederland die door 3M zijn gecertificeerd. MetroXL maakt deel uit van het 3M Select Graphic Provider-netwerk. Dit betekent dat MetroXL voldoet aan de hoge eisen die hiervoor door 3M aan worden gesteld. MetroXL is gecertificeerd 3M Select Graphic Provider Silver. Daar zijn we natuurlijk trots op omdat dit onze keuze voor kwaliteit in zowel materialen als werkwijze bevestigd. Het laat zien dat we een vakkundig en professioneel bedrijf zijn.

Wat heeft u aan onze 3M certificering?
Onze 3M-certificering geeft u de garantie dat wanneer u met MetroXL, als 3M-Select-partner in zee gaat, u een kwaliteitsgraphic krijgt, die enerzijds voldoet aan uw eigen verwachtingen maar anderzijds ook aan de kwaliteitsvereisten van 3M. Het 3M Select Graphic Provider label is een kwaliteitslabel dat 3M aan de betrokken signmakers als MetroXL geeft. Dat kwaliteitslabel wordt bovendien jaarlijks geëvalueerd om de waarde en de kwaliteit op een hoog niveau te behouden. Nu en in de toekomst.

MetroXL wordt daarnaast ook op regelmatige basis geïnformeerd over nieuwe producten, wetgevingen, etc. MetroXL kan hierdoor de juiste en meest vernieuwende productcombinatie(s) bepalen zodat kan worden voldaan aan de meest veeleisende verwachtingen in de grafische markt.

Kiezen voor MetroXL betekent dus dat u kiest voor gegarandeerde kwaliteit!

2017-10-10T16:36:47+00:00