Krijg jij een kick van het binnenslepen van mooie opdrachten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

MetroXL is op zoek naar een Verkoop Medewerker Binnendienst (m/v) 24-40 uur per week.

Over MetroXL
MetroXL brengt beleving in beeld als leverancier van interieur graphics & signing voor de professionele markt. Wij staan bekend als professioneel en betrouwbaar signmaker. We denken met onze klanten mee, geven advies en leveren maatwerk. Geen uitdaging is ons te groot. MetroXL is een jong, dynamisch en innovatief signbedrijf.

Voor uitbreiding van ons team zoeken wij een betrokken persoonlijkheid; enthousiast en communicatief vaardig. Iemand die als solide partner samenwerkt met klanten, die zich opstelt als een echte teamplayer en dus past binnen ons team. Je werkt georganiseerd en nauwkeurig en laat een goede indruk achter aan de telefoon.

Functie-eisen
Ervaring in een commerciële functie binnen de interieur decoratie en /of signbranche heeft de voorkeur, maar is niet noodzakelijk. Je werkt nauw samen met je collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het optimaal ‘servicen’ van onze klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt op de zaak voor onze klanten.

Werkzaamheden
Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:
– telefonisch gesprekspartner voor onze relaties
– geven van juist advies aan klanten (meedenken)
– calculeren en aanbieden offertes

De CAO voor Signbedrijven is van toepassing. Inschaling is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring.

Voel je je aangesproken door onze deze vacature? En denk je dat jij onze nieuwe college op de verkoop binnendienst bent? Aarzel dan niet en stuur je CV en motivatiebrief (tav van Eric Eijkens) per mail aan eric@metroxl.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.