MetroXL Keurmerken

U bent hier:: Home > Over MetroXL > Maak kennis met metroXL > MetroXL: SI’BON keurmerk en 3M™ garantie
MetroXL: SI’BON keurmerk en 3M™ garantie 2017-10-10T16:38:04+00:00

METROXL is gecertificeerd 3M Select Graphic Provider Silver

MetroXL maakt deel uit van het 3M Select Graphic Provider-netwerk. Dit betekent dat MetroXL voldoet aan de hoge eisen die hiervoor door 3M aan worden gesteld. Wat heeft u hier aan? Het geeft u de garantie dat wanneer u met MetroXL, als 3M-Select-partner in zee gaat, u een kwaliteitsgraphic krijgt, die enerzijds voldoet aan uw eigen verwachtingen maar anderzijds ook aan de kwaliteitsvereisten van 3M.

Het 3M Select Graphic Provider label is een kwaliteitslabel dat 3M aan de betrokken signmakers als MetroXL geeft. Dat kwaliteitslabel wordt bovendien jaarlijks geëvalueerd om de waarde en de kwaliteit op een hoog niveau te behouden. Nu en in de toekomst.

MetroXL wordt daarnaast ook op regelmatige basis geïnformeerd over nieuwe producten, wetgevingen, etc. MetroXL kan hierdoor de juiste en meest vernieuwende productcombinatie(s) bepalen zodat kan worden voldaan aan de meest veeleisende verwachtingen in de grafische markt.

Performance Guarantee

Wanneer u kiest voor een 3M Select Provider dan kunt u dus rekenen op de hoogste niveaus van gegarandeerde grafische prestaties, diensten en ondersteuning.

De 3M-producten zijn ontworpen en opgebouwd om consistent en betrouwbaar te kunnen werken met grootformaat printers voor digitaal printen. De Performance Guarantee houdt in dat de gebruikte 3M-media compatibel zijn met de ingezette printers en inkten waardoor MetroXL als  3M Select Silver Graphic Provider een gegarandeerde duurzaamheid op kleef- en applicatie-eigenschappen kan verzorgen.

3M is er dan ook zeker van dat de folies en laminaten voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die u aan 3M en de 3M Select Silver Graphic Provider stelt. Kies dus voor MetroXL als 3M Select Provider want dan kiest u voor zekerheid en kwaliteit!

SI’BON kwaliteitskeurmerk

MetroXL is een erkend signbedrijf, gecertificeerd door SI’BON. SI’BON is dé organisatie voor binnen- en buitenreclame in Nederland in België.

Uitsluitend bedrijven die in de praktijk bewezen hebben dat ze professionaliteit, creativiteit en kwaliteit in huis hebben, komen voor dit gerenommeerde keurmerk in aanmerking.

Het keurmerk SI’BON staat dus voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de reclamebranche!