Gemeentewerf Waalwijk, eigen ontwerp op wanden

U bent hier:: Home > Portfolio > Gemeentewerf Waalwijk, eigen ontwerp op wanden
Gemeentewerf Waalwijk, eigen ontwerp op wanden 2017-05-31T12:39:26+00:00

Project Description

Vorig jaar alweer nam de gemeente Waalwijk een nieuwe gemeentewerf in gebruik. De nieuwbouw voorziet in een werkplaats, wasplaats, opslag voor materialen, een stalling voor de voertuigen en kantoorruimte. Ook is er een kantine voor de medewerkers gerealiseerd. MetroXL kreeg de opdracht om deze ruimte te voorzien van mooie visuals. Voorwaarde was dat de beelden te maken hadden met de dagelijkse werkzaamheden op de gemeentewerf. Nadrukkelijke wens van de medewerkers was om iets terug te laten komen van de oude locatie, waar ze toch zo’n twintig jaar met plezier werkten. Onderdeel van het ontwerp zijn de ‘doorkijkjes’, die een (fictieve) blik op de oude locatie gunnen. Het geeft een heel bijzonder effect en brengt veel sfeer in de kantine.

Diverse bedrijven die betrokken waren bij de realisatie van de nieuwe gemeentewerf roemen de aanpak van de gemeente, die tot een aansprekend resultaat heeft geleid. ‘Vaak is een gemeentewerf een rommelig geheel. Dit is een voorbeeld voor andere gemeenten!’, zo hoorden we al in de wandelgangen. Mooi dat wij hier een bijdrage aan mochten leveren.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Project Details