Zet uw logo, boodschap of de mooiste visuals in het spotlight met Lumiwall®, een naadloze fotowand voorzien van ledverlichting. Lumiwall® wordt gemaakt van een stevig polyesterdoek uit één stuk, dus zonder naden. Het doek wordt strak op of in de wand gemonteerd en voorzien van interne ledverlichting. Het resultaat is spectaculair! Lumiwall® zorgt voor een unieke sfeer; met een Lumiwall® lichtwand maakt u een statement.

Lumiwall® is dé wanddecoratie voor interieurs waar een hoge attentiewaarde gewenst is. Van retail en horeca tot onderwijs, musea en zorg. Plaats een Lumiwall®-lichtwand en u weet zich verzekerd van directe aandacht voor uw logo, boodschap of afbeelding. Bovendien zorgt Lumiwall® voor een unieke sfeer, dankzij de mooie indirecte verlichting.

 


[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]