MetroXL is een totaal leverancier in de professionele signing. Dit betekent dat er niet alleen prachtige graphics voor binnen en buiten op maat worden geleverd maar dat deze ook door ons vakkundige montageteam op locatie worden geïnstalleerd.

Voordelen montage door MetroXL:

  • eigen montageteam
  • vakkundig en ervaren
  • opgeleid signmakers
  • professionele montage

MetroXL team professioneel signbedrijf

Het alles onder een dak hebben biedt onze klanten veel voordeel. Projecten worden uitgebreid doorgesproken en voorbereid zodat de montage vlekkeloos verloopt. Het MetroXL team heeft veel ervaring en weet als geen ander hoe de signing geplaatst moeten worden zodat een lange levensduur gegarandeerd is. MetroXL biedt u betrokkenheid van A tot Z.

Montage bussen in alle formaten

autobelettering MetroXL nieuwe huisstijl

Vakkundigheid gegarandeerd!

Het MetroXL Montageteam bestaat uit monteurs die speciaal zijn opgeleid als sign specialist. Zij volgden hiervoor een officiële vakopleiding tot signmaker en hebben dus een diploma op zak die de vakkundigheid van MetroXL waarborgt.

Onze klanten hechten veel waarde aan het eigen montageteam van MetroXL. Het houdt de lijntjes kort, er zijn geen vreemde communicatieproblemen omdat een derde partij het werk moet doen en het montageteam van MetroXL zorgt er altijd voor dat het werk strak wordt opgeleverd. Waar nodig worden zelfs ter plaatse nog aanpassingen gedaan om zo altijd tot het beste eindresultaat te komen.

Dat vinden wij bij MetroXL Montage met een uitroepteken, het biedt namelijk ontzettend veel toegevoegde waarde aan ons werk. Met ‘MONTAGE! Van Metro’ is vakkundige installatie dus gegarandeerd!

Meer weten?

Neemt u alle mogelijkheden maar eens door, u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Wilt u vrijblijvend advies inwinnen, neemt u dan contact met ons op: 0416 – 33 53 68 of stuur ons een mail via de onderstaande knop.