Montage video:

Vinywall® naadloos fotobehang als wandbekleding- snel behangen

Ook bij de montage levert Vinywall® fotobehang veel gemak en voordelen op, aldus professionele verwerkers. De wandbekleding  is voorzien van een grijze achterzijde, waardoor wanden niet eerst egaal gemaakt hoeven te worden, wat veel voorbereidingstijd bespaart. Montage gebeurt vanaf de rol op wandhoogte. Deze techniek bespaart de helft van demontagetijd ten opzichte van traditionele behangproducten. Verwerkers pasten Vinywall® al naar volle tevredenheid toe bij onder meer de TU Delft, de operatiekamers van Ziekenhuisgroep Twente (locatie Hengelo), GGZ Delfland, Zorgcentrum Ede en ROC Mondriaan Delft. Eric Eijkens van Vinywall®: We verwachten dat Vinywall® wandafwerking veel meer locaties zal gaan sieren!”

eigen motief ontwerp patroon behang

De naadloze wandafwerking Vinywall® fotobehang wordt in één stuk – tot wel 50 meter lengte en 5 meter hoogte – op de wand gelijmd. Het levert een strak doorlopend beeld op en voorkomt pasproblemen, een veelvoorkomend euvel bij traditionele behangstroken. Vinywall® wordt gemaakt van een stevig doek dat door en door gecoat is met een pvc-laag, beprint met uv-inkten op een zeer hoge DPI-resolutie, voor een superscherpe afdruk. De coating en het ontbreken van naden maakt het behang zeer hygiënisch, het kan probleemloos nat worden gereinigd en gedesïnfecteerd. Daarnaast voldoet Vinywall® aan strenge eisen ten aanzien van duurzaamheid, kras- en stootvastheid, uv-bestendigheid, lichtechtheid en brandwerendheid.

Dankzij de hoge kras- en stootvastheid en de hygiënische en brandwerende eigenschappen is Vinywall® wandbekleding bij uitstek geschikt voor ziekenhuizen, onderwijsinstellingen en horecagelegenheden. Bovendien biedt Vinywall® wandbekleding de verwerker veel praktische voordelen.

zp8497586rq
987zzz321