De oplossing voor elke hol klinkende ruimte: akoestische wandpanelen

Heeft u een ruimte waarin het galmt of waarin u elkaar slecht kunt verstaan? Het plaatsen van akoestische wandpanelen is dan vaak niet alleen een praktische maar ook een mooie, esthetisch verantwoorde oplossing.

Elk beeld kan worden omgezet naar een akoestisch wandpaneel op elk gewenst formaat. Het wandpaneel verbetert de ruimte akoestiek omdat deze sterk geluidsabsorberend zijn. Akoestische wandpanelen worden geplaatst in een frame en voorzien van full-colour geprinte doeken. De doeken zijn verwisselbaar en het frame is in alle RAL kleuren leverbaar.

Het doek zal direct een groot deel van het geluid absorberen. Is dat nog niet genoeg? Dan kunnen er, als extra optie, nog geluidsabsorberende wolpanelen onzichtbaar worden aangebracht (geluidsabsorptiewaarde NRC 1,00). Akoestische wandpanelen van MetroXL worden op maat gemaakt en hebben een hoge absorptiewaarde, zijn brandveilig en duurzaam.

Reduceer hinderlijk geluid, plaats akoestische fotopanelen met eigen print.