Eenvoudig wisselen prints op uw wand? Dan is de installatie van een Tesla magneetwand een hele goede optie! Een Tesla-magneetwand is namelijk mooi, simpel en eenvoudig wisselbaar! De werking ervan is eigenlijk heel eenvoudig.

De basis bestaat uit de magnetische Tesla-laag welke op de wand wordt aangebracht. Vervolgens kunt u heel eenvoudig de verwisselbare haarscherpe Tesla-prints met magnetische backing aanbrengen. Dit zijn prachtige full-colour prints op een extreem lichte en flexibele ferro folie.

Het resultaat? Een prachtige magnetische wandprint die u regelmatig kunt vervangen en/of hergebruiken!

Teslaflex is duurzaam, evenals de productie van de fotografische kwaliteitsbeelden. Maar het allergrootste voordeel is nog wel de flexibiliteit die Teslaflex u biedt. Nog nooit was het wisselen van een print zo gemakkelijk!

Teslabase kan worden geïnstalleerd op elke vlakke ondergrond.

Voordelen

 • snelle en eenvoudige installatie
 • makkelijk te verwijderen en hergebruiken
 • kostenbesparend; alles in een oplossing
 • snel en gemakkelijk vervangbare graphics
 • perfect voor de korte termijn branding en marketing
 • PVC-vrij
 • flexibiliteit

Toepassingen

 • beurzen
 • point of sale
 • posters
 • retail / winkel
 • sign

Teslaflex is een zeer kosteneffectieve, flexibele en praktische oplossing!

Teslaflex1 DSC00475