De zelfklevende memoboard folie is erg handig. Te gebruiken in elke werkomgeving en tijdens de dagelijkse activiteiten. De super handige memoboard folie is verkrijgbaar als blackboard of als whiteboard.

De beschrijfbare folies kunnen worden voorzien van belangrijke afspraken, nieuwsberichten, planningen en memo’s. De tekst op de folie kan, bij gebruik van de juiste schrijfwaar, eenvoudig worden gewist en de folie kan daarna opnieuw worden beschreven.

De memoboard folie moet worden aangebracht op een vlakke ondergrond. Zo kan elke gladde wand, deur, kast en andere gladde achtergronden snel worden omgezet in een beschrijfbaar memoboard. In combinatie met ferro folie is het memoboard zelfs geschikt voor het aanbrengen van magneten .

Blackboard

Blackboard schoolbord folie is ideaal voor dagelijks wisselende boodschappen. De folie is verkrijgbaar in diverse soorten en kan op elke maat worden aangebracht.

Direct na het aanbrengen van de folie kan deze worden beschreven met krijt (en sommige varianten zelfs met vloeibaar krijt). Het krijt kan worden verwijderd met een vochtige doek zonder dat er ghosting en/of schaduwen zichtbaar blijven.

Blackboard3 Blackboard2

Whiteboard

De whiteboard folie is bijzonder krasbestendig. Het is de ideale premium folie voor het beschrijven met whiteboard markers. De whiteboard folie kan eenvoudig worden afgedaan zonder dat er ghosting en/of schaduwen zichtbaar blijven.

De mogelijkheden met memoboard folie zijn eindeloos! Voor meer informatie over deze bijzonder handige folie kunt u contact met ons opnemen.

Whiteboard2 Whiteboard