Naast de voor u bekende (verlichte) wanddecoratie producten kunt u bij MetroXL ook terecht voor interieurtextiel. Als bron van inspiratie willen wij u graag laten zien dat u uw interieur compleet kunt afstylen met de interieurtextiel producten van MetroXL. Alles wordt op maat gemaakt en voorzien van de door u gewenste print. Wanneer u zich dan bedenkt wat er dan allemaal mogelijk is…

Vloerbedekking:

Uw vloerbedekking volledig voorzien van een fullcolour print of een (droogloop)mat bij de entree voorzien van uw logo. Ook een tapijt of carpet kan op op maat worden geleverd. Zelfs projecttapijt kan worden voorzien van een print die uw ruimte echt tot leven brengt. Wat denkt u bijvoorbeeld van een kiezelstenen vloerbedekking of een bouwtekening geprint op uw vloerbedekking. Wat u ook bedenkt, het geeft u de mogelijkheid in elke ruimte de juiste beleving te creëren.

U kunt er zelfs voor kiezen uw print door te laten lopen op de muur.

MetroXL_InterieurDecoratie_Vloerbedekking_0002 MetroXL_InterieurDecoratie_Vloerbedekking_0003

Raambekleding:

Heeft u al eens gedacht aan full-colour geprinte vitrage waardoor het er altijd zonnig uitziet of overgordijnen die de sfeer van de ruimte volledig veranderen wanneer ze worden gesloten? Elke print kan worden aangebracht op raambekleding. Natuurlijk wordt dit volledig geconfectioneerd bij u geleverd. U kunt zich voorstellen dat ook hier de mogelijkheden legio zijn!

Voeg een extra dimensie toe aan uw interieurproject met interieurtextiel by MetroXL.

Neem contact met ons op voor meer info over deze producten.