Een industriële uitstraling kenmerkt zich vaak door robuuste vormen en het gebruik van stoere materialen. Een afwerking van wand, plafond of vloer in betonlook past hier perfect bij! Deze sfeer kan heel eenvoudig worden gecreëerd door het aanbrengen van een betonlook print. Op deze manier heeft u een, niet van echt te onderscheiden, prachtige imitatie beton voor de wand, het plafond of de vloer.

betonlook beton behang beton print imitatiebeton

MetroXL kan haarscherpe industriële beton prints voor u verzorgen, deze zijn op diverse manieren te verwerken. Afhankelijk van de ondergrond leveren wij betonlook prints als industrieel behang, als XL print, als doek verwerkt in een spanframe, de mogelijkheden zijn eindeloos. Voor elke toepassing is er een oplossing op maat!

haarscherpe imitatie beton print

Dus creëer nu heel eenvoudig die moderne industriële look en verwerk de door u gezochte betonafwerking naast typische industriële items zoals oude lockerkasten, stenen muren en steigerbuizen. Vraag MetroXL naar de mogelijkheden voor een stoere en unieke industriële beleving met betonlook!

beton print imitatiebeton betonlook Muur afgewerkt met beton print betonlook beton print