Een oude wat versleten tuintafel een compleet nieuwe uitstraling geven? Het kan! Breng een prachtige full-colour print aan en uw tafel ziet er weer als nieuw uit! Natuurlijk kunt u niet alleen uw tafel pimpen maar al uw meubels, zolang de ondergrond maar hard en glad is.

IMG_6168Een leuk voorbeeld is de tuintafel op de foto, deze was dringend toe aan een metamorfose. Hier is gekozen voor een strakke styling met een knipoog naar vroeger. Het u welbekende, vaak handgeweven, ouderwetse Smyrna tafelkleed omgezet naar een strakke patronen print. Het effect? Sfeervol, anders, vernieuwend en gezellig.

Denkt u zich eens in wat de mogelijkheden zijn wanneer u iedere afbeelding kunt verwerken op uw meubels, in uw kantoor, in een wachtruimte, als aankleding van een openbare ruimte, in een winkel, etc. Wij zijn graag uw bron van inspiratie! Dus heeft u hierdoor een goed idee gekregen? Neem dan contact met ons op! Wij zorgen ervoor dat uw idee in beeld wordt gebracht!