Creëer de ultieme sfeerbeleving met een houtlook print op uw wand of plafond. Een sfeervolle ruimte ontstaat wanneer de juiste elementen elkaar aanvullen en versterken. Of deze uitstraling nu stoer, warm, industrieel, zakelijk of gezellig moet zijn, de afwerking van een plafond of wand met een houtprint sluit hier naadloos op aan.

Met een prachtige print van oude houten planken, steigerhout of juist een strakke houtnerfprint maak u echt een statement. Onze prints zijn niet van echt te onderscheiden. U creëert heel gemakkelijk een bijzonder sfeervolle houtlook zonder dat daar een rigoureuze verbouwing voor nodig is!

hout-look-folie-print-metroxl-7

hout-look-folie-print-metroxl-10

 

 

 

 

 

 

 

hout-look-folie-print-metroxl-9

hout-look-folie-print-metroxl-8

 

 

 

 

 

 

MetroXL kan haarscherpe houtlook prints voor u verzorgen, deze zijn op diverse manieren te verwerken. Afhankelijk van de ondergrond leveren wij houtlook prints als industrieel behang, als XL print, als doek verwerkt in een spanframe, de mogelijkheden zijn eindeloos. Zelfs een scooter kan een houtlook krijgen. Voor elke toepassing is er een oplossing op maat!

hout-look-folie-print-metroxl-4

hout-look-folie-print-metroxl-5

 

 

 

 

 

 

Dus creëer nu heel eenvoudig die ultieme sfeerbeleving met een houtlook print en verwerk de door u gezochte houten afwerking naast de elementen die uw unieke inrichting bepalen. Of dit nu strak en modern is of industrieel en stoer, hout geeft een ruimte warmte. Vraag MetroXL naar de mogelijkheden voor een unieke beleving met houtlook!