Het gebruik van een folie met spiegeleffect geeft een ruimte vaak een extra dimensie.  metroxl_spiegelfolieHet vergroot de ruimte door optische illusie. Door de weerspiegeling van een deel van de ruimte lijkt deze groter en lichter.

MetroXL biedt u een nieuw en zeer innovatief product: krasvaste folie met spiegeleffect. Het spiegelende oppervlak biedt een briljante oplossing en is toepasbaar in elke ruimte!

De folie is eenvoudig te verwerken, heeft een harde toplaag, is krasbestendig en leverbaar op een breedte van 1,25m. Daarnaast kan de folie ook op maat worden uitgesneden (als bijvoorbeeld een snijtekst of beeldmerk). Dit maakt de inzet van deze high quality, krasvaste folie met spiegeleffect erg interessant en de mogelijkheden zijn legio!

metroxlspiegelfolie_plafondDe folie met spiegeleffect is erg sterk en kan eenvoudig worden gereinigd. De kwalitatief hoogwaardige folie biedt een briljant spiegeleffect ook op lange termijn. De MetroXL folie met spiegeleffect is speciaal ontwikkeld voor verwerking op gladde ondergronden en daardoor ideaal voor gebruik in winkels, standbouw en interieur.

Wanneer de folie op een transparante ondergrond, zoals glas of plexiglas wordt geplaatst, ontstaat er een zeer interessant effect. De inzet van deze folie op het plafond laat de ruimte hoger lijken dan deze in werkelijkheid is.

Deze innovatieve folie met spiegeleffect kan zowel binnen als buiten worden toegepast.

 

Meer weten over deze briljante oplossing van MetroXL? Neem dan contact met ons op!