Behang voorzien van uw eigen print is inmiddels een bekende vorm om een unieke wandafwerking te creëren. Bij MetroXL gaan we daarin nog een stap verder! Heeft u al eens gedacht aan een print verwerkt op texturen behang. Texturen behang is van hoge kwaliteit en kan worden voorzien van elke fotografische print. Afhankelijk van de gekozen textuur ontstaat er een bijzonder spannend effect.

Texturen behang is er in diverse varianten: als spachtelputz (lichte korrel), smooth (gladde rubberachtige afwerking), linnen look, groffe korrel, crickle effect of met een fijne lijnen erin. Dus zoekt U een weelderig gladde afwerking of een behang met textuur, alles is mogelijk met texturen behang. Het resultaat is altijd indrukwekkend.

texturen_behang3 texturen_behang2 texturen_behang

 

 

 

 

 

Voor meer informatie over texturen behang of een voorbeeld neemt u contact op met MetroXL.