Wanneer u op zoek bent naar een andere nieuwe en zeer verfrissende manier om uw interieur een persoonlijke touch te geven of uw branding door te voeren, dan hebben wij iets nieuws voor u! Een product dat net op de markt is en wordt verkocht onder de naam Décor Roller Blinds. Décor Roller blinds zijn rolgordijnen die worden voorzien van uw eigen print.

Décor Roller Blinds zijn speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar gepersonaliseerde interieurs, interieurs die een unieke beleving bieden en waarin branding tot in detail is doorgevoerd. De rolgordijnen met fullcolour print zijn de perfecte aanvulling op ons uitgebreide assortiment interieur graphics.

Met Décor Roller Blinds kunt u bijvoorbeeld uw logo laten verwerken in het rolgordijn. Of creëer een unieke sfeer door het verwerken van een full-colourprint op het rolgordijn. Geef met Décor Roller Blinds beleving aan het  interieur van uw kantoor, restaurant of showroom! De mogelijkheden zijn legio.

De rolgordijnen worden vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen en deze zijn specifiek ontwikkeld om op te printen met latex-, UV- of eco-solvent inkten. Elke gewenste print/opdruk kan op maat worden verwerkt op de Décor Roller Blinds.

De gepersonaliseerde rolgordijnen zijn perfect toe te passen in bijvoorbeeld:

  • horecagelegenheden
  • kantoren
  • retail
  • zorginstellingen

De Décor Roller Blinds worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in twee opties:

  • eenzijdig bedrukt
  • tweezijdig bedrukt

Décor Roller Blinds bieden de mogelijkheid uw branding tot in detail door te voeren!