Een nieuwe designtrend voor 2018 is het gebruik van verkoold hout, de zogenaamde houtskool look. Met deze look kan op een bijzondere en unieke manier sfeer worden gecreëerd. Ondanks het donkere, haast zwarte uiterlijk, biedt de houtskool look een 3- dimensionaal en luxe effect. Door diepte en kleurschittering ontstaat een rustieke en toch natuurlijke uitstraling.

Spectaculair resultaat
Aan het gebruik van echt verbrand hout kleven natuurlijk nogal wat nadelen. Zeker wanneer de afwerking hiervan niet optimaal is. MetroXL heeft de perfecte oplossing voor u in huis: een prachtige rustieke #3M folie in bijzondere houtskool look. Deze folie is haast niet van echt te onderscheiden. Deze kwaliteitsfolie is diep van kleur en heeft prachtige zwartnuances en schakeringen.

Voordelen inzet houtskool look folie
Het gebruik van folie in plaats van echt hout biedt bij de inzet van deze trend alleen maar voordelen! De folie geeft niet af, zal niet afbrokkelen en kan zelfs worden afgedaan met een vochtige doek! Laat uw ideeën op de vrije loop en creëer een unieke wand met diepgang. Zorg voor contrast met de inrichting en het resultaat zal spectaculair zijn!

Voor meer informatie over deze rustieke folie kunt u contact met ons opnemen: bel 0416 33 53 68 of mail naar info@metroxl.nl