Sibon Signproject van de maand december:
Distributiecentrum bol.com in Waalwijk voorzien van visuals en bewegwijzering

MetroXL is erg trots te mogen melden dat Sibon project bol.com van MetroXL heeft gekozen als project van de maand december. Als erkend signbedrijf kreeg MetroXL de opdracht van bol.com om haar fulfillment center in Waalwijk te voorzien van visuals en bewegwijzering. Met een grondoppervlakte van circa 50.000 m2 is de verwachting dat er op de drukste momenten van het jaar ± 30.000 artikelen per uur verwerkt zullen worden.

MetroXL plaatst eind september, passend bij de grootte van het centrum, een haarscherp geprinte visual van ca. 64 meter lang en ca. 7 meter hoog in de logistieke hal. Deze afbeelding geeft een klein overzicht van de producten die via bol.com besteld kunnen worden.

Lees het project van de maand december op de site van Sibon.

Naar projectomschrijving project bol.com MetroXL