In de Rijks Studio van het Rijksmuseum kunt u aan de slag met meer dan 620.000 kunstwerken. Prachtige meesterwerken kunnen hier worden gedownload in hr kwaliteit. Denkt u zich eens in wat u bijvoorbeeld met Het Melkmeisje van Vermeer, De Nachtwacht van Rembrandt of een bloemstilleven van Brueghel zou kunnen doen…

Een volledige wand voorzien van een haarscherpe print van een kleurrijk stilleven van Mignon of een genrestuk met vrolijke gezelschappen van Jan Steen in de hal. Door het beschikbaar stellen van deze bijzondere beelden zijn de meest unieke meesterwerken nu door iedereen te gebruiken.

Elk interieur kan hierdoor een zeer authentieke beleving krijgen. Neem eens een kijkje in de Rijks Studio van het Rijksmuseum: https://www.rijksmuseum.nl/nl/rijksstudio. Zoek de beelden die het beste aansluiten bij de beleving waar u naar op zoek bent, download deze en lever ze aan bij MetroXL om er een prachtige full-colourprint van te laten maken. De beelden worden op maat verwerkt en kunnen worden bewerkt wanneer nodig.

Wij nodigen u uit zich te laten inspireren door de meesterwerken. MetroXL plaatste in de afgelopen periode al een aantal prachtige meesterwerken op maat.