Botanische prints zijn de nieuwste trend op het gebied van interieur decoratie. Dat is niet verwonderlijk gezien de natuurlijke sfeer, rust en groene uitstraling die er met een botanische print kan worden gecreeerd. Breng de natuur naar binnen op uw kantoor, in de wachtruimte, in de etalage van uw winkel, in de gang, bij de entree of op het toilet, een botanische print past eigenlijk overal.

Stelt u zich eens voor… Een print van groene bladeren of een overzicht van plantsoorten voorzien van de Latijnse benamingen en dat dan levensgroot op de wand. Hoe indrukwekkend is dat! Meedoen aan deze nieuwe trend is meedoen aan het creëren van een natuurlijk statement waar u geen groene vingers voor nodig heeft!

Bij MetroXL kunnen we elk denkbare botanische print voor u op grootformaat verwerken: als naadloos behang (Vinywall), als verlichte wanddecoratie (Lumiwall), als fotoprint op een glaspaneel en zelfs als Mozaïekwand (Mozawall). Creëer sfeer met deze nieuwe trend. Kies voor een drukke, stilistische, klassieke of moderne afbeelding.

Neem contact op MetroXL en vraag naar de mogelijkheden, wij helpen u graag verder!