Mozawall®, de innovatieve pixelmozaïek
Bij MetroXL brengen we beleving in beeld op welke manier dan ook! We leveren altijd maatwerk, denken met u mee en houden u op de hoogte van de laatste productinnovaties. En…. we hebben nu echt een primeur voor u! MetroXL is namelijk de eerste officiële dealer van het unieke MozaWall®. Met deze unieke vorm van wanddecoratie kunt u elk beeld omzetten in mozaïek.

Van pixels tot mozaïek!
Mozawall®is de moderne digitale versie van het eeuwenoude vierkante mozaïektegeltje. Het gepatenteerde concept maakt het mogelijk om elke print te verwerken tot een levensgrote mozaïekwand. Dus droomt u van prachtige mozaïektegels naar eigen ontwerp op uw wand? Dan biedt Mozawall®de perfecte oplossing.

Waarom Mozawall®?
Mozawall® is een nieuw en innovatief systeem op basis van hoogwaardige kunststof wandpanelen. Afbeeldingen worden op een unieke werkwijze omgezet naar mozaïektegelpanelen, met daarin een patroon van kleine mozaïektegeltjes, die met een voegmiddel worden ingewassen. Een complete wand uitgevoerd in pixelmozaiek is als eindresultaat fenomenaal!

Voordelen Mozawall® voor u op een rijtje

  • Ieder ontwerp mogelijk
  • Betaalbaar alternatief voor glasmozaïek
  • Duurzaam: niet breekbaar, waterdicht en hufterproof
  • Beste brandklasse voor niet-metalen (B-s1, d0) op het plaatmateriaal
  • Eenvoudige en snelle montage
  • Op ieder formaat leverbaar
  • 5 jaar garantie op kleur en breuk

Officiële dealer van Mozawall®
Als officiële dealer, kunt bij MetroXL terecht voor uw complete Mozawall®project: van advies tot ontwerp en van productie tot professionele montage. MetroXL levert naast Mozawall® ook Vinywall Eco (naadloos behang) en Lumiwall (verlichte wanddecoratie). Uw volledige project is in goede handen bij MetroXL!

Referentieprojecten
Mozawall® is al op verschillende wanden toegepast. De resultaten zijn indrukwekkend en imposant. Laat u vooral inspireren door deze voorbeelden en laat vervolgens uw fantasie de vrije loop over hoe u Mozawall® in uw project zou kunnen verwerken!

Project Zwemcentrum Rotterdam 

Project Capi Europe

Meer info over Mozawall®
Voor meer informatie, inspiratie en toepassingsmogelijkheden kijkt u op www.mozawall.com. Heeft u nog vragen over Mozawall®? Of bent u benieuwd hoe Mozawall® meer beleving aan uw project kan geven? Wij denken graag met u mee! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op; telefonisch 0416 335 368of per mail info@metroxl.nl.