Voor de inrichting van het nieuwe kantoor van de Rabobank in Rotterdam werkte ATOP Interieurbouw nauw samen met MetroXL voor de ontwikkeling van een bijzondere Acoustiwall Special; akoestisch dempende roomdividers.

Pieter van ATOP geeft aan: “Wij (ATOP Interieurbouw) hebben Metro XL benaderd om een serie decoratieve elementen uit te werken en aan te bieden, met als doel deze samen in het project weg te zetten. Een uitdaging, maar die is goed opgepakt en in nauwe samenwerking zijn oplossingen en alternatieven bedacht zodat we aan de vraag van de klant en de architect konden voldoen. Het eindproduct is in een aanzienlijke serie geproduceerd en op locatie geplaatst, overal is aan gedacht, van een knoop in een touw, het koppelen van de elementen, het aansluiten op de verschillende plafondhoogtes etc. Zoals een voorbereiding en samenwerking moet verlopen!”

Het resultaat van deze Acoustiwall Special maatwerk opdracht mag er dan ook zijn: strak en mooi, perfect passend in het interieur én op tijd en binnen budget geleverd.

Bekijk het hele project op de site van Acoustiwall

Of bekijk alle Acoustiwall projecten.