De werkplek, dat is over het algemeen een plek waar u veel tijd doorbrengt. Of deze nu in een kantoortuin is, in een behandelkamer, in een horecagelegenheid, op school of gewoon thuis; het is belangrijk dat iedere werkplek een fijne plek is om in te verblijven. MetroXL brengt u graag wat inspiratie volgens de laatste interieur trend: grafische elementen in combinatie met warme kleuren.

We zien steeds vaker de nieuwe interieur trend van warme klassieke kleuren in combinatie met moderne grafische elementen. De hang naar klassiek met een hedendaagse uitstraling brengt rust in iedere omgeving. Zeker in deze onrustige tijden erg fijn. Nu uw medewerkers thuis aan het werk zijn en het kantoorpand, school, sportaccommodatie, kantine, horecagelegenheid helaas leger dan anders is, is het wellicht nu wel de tijd om na te denken over een eventuele renovatie en/of restyling van bepaalde ruimtes. Of misschien is het juist een goed idee om de werkplek thuis eens goed onder handen te nemen.

Het aanbrengen van opvallende grafische elementen door middel van wandvullende XL prints is een eenvoudige, schone, snelle en zeer betaalbare manier om ruimtes te restylen en aan te laten sluiten op de laatste trends. Hoe kunt u deze trend dan eenvoudig doorvoeren in uw werk- en/of leefomgeving? Wij adviseren om een beetje pit toe te voegen en een statement te maken.

Ben vooral niet bang om een groot en opvallende visuele aan te brengen op de muur, in een vergaderruimte, bij de entree of op een kolom. Denk hierbij aan bijvoorbeeld grafische elementen uit grootmoeders tijd maar dan met hippe kleuren, een opvallend lijnenspel of een grote bloemenprint. Zo creëer je de perfecte balans en een unieke beleving; klassiek in een moderne jas.

Of ontwikkel je eigen grafische stilistisch vormgegeven lijnenpatroon, kies de kleuren die passen bij uw woon- of werksituatie en wij zorgen ervoor dat elke gewenste ruimte in no time een ware metamorfose ondergaat. Heeft u liever dat wij voor u een ontwerp op maat maken? Dat kan natuurlijk ook! Laat u vooral inspireren!

Voor meer info over de mogelijkheden en maatwerk voor uw specifieke situatie kunt u contact opnemen met MetroXL. Wij denken graag met u mee en helpen u graag verder.