De nieuwe maatregelen van de overheid maakten dat GGZ Delfland, net als vele anderen, hun organisatie 1,5m proof moesten maken. Duidelijke Covid signing die de ‘veilige route’ aangeeft en er toch enigszins dwingend voor zorgt dat bezoekers en medewerkers zich aan de regels houden.

Natuurlijk was deze signing snel nodig. Met een link naar een pagina met daarop standaard zwart/wit Covid stickers bedacht MetroXL dat het misschien beter zou zijn om de Covid-signing aan te passen op de huisstijl van de GGZ. Zeker omdat deze waarschijnlijk nog langere tijd aanwezig zal zijn in het pand. Zo maakte MetroXL een verrassend ontwerp; de perfecte combinatie van opvallend en duidelijk met alle huisstijlelementen van de GGZ. De eigen huisstijl kleuren werden gebruikt (groen en oranje), het eigen lettertype, de uitlijning en gebruik van kapitalen of geen kapitalen.

Bijna direct na het versturen van het ontwerpvoorstel aan Touwslager Projectadvies ontvingen we bij MetroXL deze enthousiaste reactie:

Dat is nou precies de reden waarom we voor MetroXL hebben gekozen en we zo blij met jullie zijn. Het meedenken en het komen met een verrassend ontwerp en een passende maatwerk oplossing! Met deze Covid-19 Corona stickers kunnen ze bij GGZ Delfland vooruit, het past bij de organisatie en het is zeker niet vervelend om hier nog langere tijd tegenaan te moeten kijken.

Bent u ook op zoek naar Covid-19 signing of andere maatwerk oplossingen omtrent het 1,5m proof maken van uw organisatie? En heeft u dit snel nodig? Neem dan contact op met MetroXL voor uw Covid-19 Corona stickers in eigen huisstijl.