Dat is wat deze levensgrote meesterwerken zijn. In elke behandelkamer van Oogkliniek Drechtsteden is een prachtige naadloze wandprint (Vinywall) aangebracht door het montageteam van MetroXL in opdracht van Interieurbouw Heusden. Er is een selectie gemaakt uit de stukken van de grote meesters in de Rijksstudio van het Rijksmuseum. Op de wand zijn afbeeldingen van schilderijen van onder andere Rembrandt en Vermeer terug te vinden. Wij vinden het prachtig!

Vinywall is naadloos behang en kan met elke gewenste afbeelding en op elk gewenste formaat worden geleverd. Het zijn echte eyecatchers aan de muur. Het aanbrengen van een strak afgewerkte wandvullende print geeft elke ruimte een unieke sfeer. Elke behandelkamer is een lust voor het oog en dat is wel zo fijn in een oogkliniek. Je raakt nooit uitgekeken op deze meestwerken, tijdloos en vol beleving. Je ontdekt steeds weer iets nieuws.

Ook op zoek naar een meesterwerk aan de muur? Neem dan contact op MetroXL, wij nemen graag een duik in de Rijksstudio van het Rijksmuseum om  het perfecte kunstwerk voor uw wand te creëeren.

fotowand meesterwerk hollandse meesters
muurprint vermeer naadloos vinywall metroxl
wandprint vinywall meesterwerk metroxl
Vinywall naadloos behang meesterwerk metroxl
wandprint naadloos hollandse meester metroxl vinywall
Naadloos fotobehang meesterwerken vinywall metroxl
fotowand naadloos behang muursticker meesterwerk metroxl
Rembrandt meesterwerk wandprint fotobehang vinywall metroxl
fotoprint muursticker meesterwerk vinywall metroxl