Morgen is het zover! Dan worden de winnaars van de Sign+ Awards 2020 bekend gemaakt. Wij vinden het enorm spannend. Natuurlijk hopen we dat we met Project Lightronics Experience Center gaan winnen in de categorie indoor signage. Heeft u eigenlijk al gestemd? Het kan nog steeds via deze link>> stem op MetroXL

Via de organisatie weten we dat er inmiddels is al meer dan drieduizend keer gestemd. Het is echt een nek-aan-nekrace tussen de koplopers, dus elke stem telt.

Bent u net als ons ook zo benieuwd wie de Sign Awards 2020 uiteindelijk gaan winnen? Kijk dan a.s. vrijdagavond vanaf 19.30 live mee naar de uitreiking via sign.nl/uitreiking. Tijdens deze uitreiking worden acht prijzen uitgereikt. Naast de Publieksprijs zijn dit de prijzen van de vakjury voor de Categoriewinnaars, de Overall winnaar en de Fespa Nederland Innovatie Award.

Stemmers bedankt!
Via deze weg willen wij iedereen die op ons heeft gestemd alvast bedanken. Het is fijn om te zien dat onze klanten, leveranciers en iedereen die ons persoonlijk kent zo enthousiast is en de moeite wil nemen om op ons te stemmen. In het bijzonder willen we Lightronics bedanken die ondanks een verwoestende brand eind september nog wil dat wij deze prestigieuze prijs in de wacht slepen omdat ze, net als wij, zo trots zijn op het project.

Nogmaals dank voor uw stem en tot vrijdag tijdens de livestream!

Kijk live mee! Uitreiking Sign+ Award 2020