Fullcolour bestickering op de deuren van de lift, of je er nu voor staat of erin staat, je hebt altijd een prachtig uitzicht. De lift in een appartementencomplex in Breda werd door MetroXL voorzien van fullcolour prints die wel tegen een stootje kunnen.

De bewoners wilden de lift in het appartementencomplex wat opvrolijken. Ze kozen, op aanraden van MetroXL, voor bestickering in de vorm van Vinywall, afgewerkt met een antiscratch laminaat. De afbeeldingen laten een vergezicht zien van Breda Je zou bijna een extra keer op en neer gaan om nog langer te genieten van het uitzicht!

Lift met uitzicht print op liftdeuren
Deuren lift met bestickering uitzicht MetroXL
bestickering lift MetroXL

Kunnen de liften in uw appartementencomplex ook wel een restyling gebruiken? Denk dan eens aan fullcolour anti-scratch bestickering, dit is eenvoudig aan te brengen en zorgt direct voor een compleet andere sfeer. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden, bel ons 0416 – 33 53 68 of stuur ons een mail: info@metroxl.nl.

#signing #liftdeuren #uitzicht #mooivanmetroxl #bestickering #bestickeringlift #vinywall #fullcolourbestickering