MetroXL gaf Studio Stuive Creatieve Kappers een metamorfose met de installatie van een Lumiwall Led fotowand achter de balie. Dit project is van A tot Z door MetroXL begeleid. Van het inmeten en de advisering op locatie tot en met de reproductie en montage. Het licht achter de afbeelding van Redken zorgt voor een fris en opvallend effect.

Deze wand geeft een prachtige inkijk in de kapsalon, je oog wordt erdoor getrokken. En met de knappe koppies en prachtige kapsels die worden getoond, is het direct duidelijk dat hier kappers werken die hun vak verstaan.

Deze Lumiwall van MetroXL laat Studio Stuive shinen!

Foto_buiten-binnen_Studio-Stuive verlichte wandprint

“We zijn erg tevreden over de samenwerking met MetroXL. Transparante, efficiënte en correcte communicatie en manier van werken vanaf het eerste contact tot en met de uiteindelijke montage.

Onze klanten en ons team zijn unaniem enthousiast over dit resultaat.

Een absolute eyecatcher!”

Hans Stuive

restyling kapsalon stuiver verlichte led wandprint

Ook een statement maken met Lumiwall?

Kies een afbeelding en zet deze in de spotlights met Lumiwall®. Lumiwall is een naadloze lichtwand voorzien van ledverlichting. Lumiwall® wordt gemaakt van stevig polyesterdoek uit één stuk, dus zonder naden. Het doek wordt strak op of in de wand gemonteerd en voorzien van interne ledverlichting.

Dus heeft u een kapsalon, kantoorruimte of andere werkplek die wel een metamorfose kan gebruiken? Denk dan eens aan Lumiwall®, dit  zorgt voor een unieke sfeer en u maakt echt een statement. Meer info op de website van Lumiwall >>.

Natuurlijk mag u ons ook altijd geheel vrijblijvend bellen 0416 335 368 of mailen info@metroxl.nl voor meer informatie.