Een Lumiwall verlichte fotoprint van de voormalig hoofdstad van Thailand neemt je mee op reis. In een nieuw restaurant in Antwerpen, vernoemd naar Ayutthaya, kun je proeven van Fine Thai Cuisine met op de achtergrond de ruïnes van deze stad.

Lumiwall_uitLumiwall verlichte fotoprint

Het beeld is door het MetroXL montage team verwerkt als Lumiwall verlichte wandprint. Wanneer het licht aan is, dan lijkt het net alsof de zon wegzakt achter de stad. Alsof je echt in Ayutthaya bent! Het licht geeft diepte aan de afbeelding, het is de ultieme beleving! Zeker wanneer je net je ‘Pad Thai Kai’ weg slurpt. Ayutthaya Fine Thai Cuisine opent haar deuren op 16-12-2020.

Een Lumiwall verlichte fotoprint is een eyecatcher in elke ruimte en kan ook van uw restaurant een unieke beleving maken. Meer info? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.