“Lekker fris het nieuwe jaar in… TOP!”, aldus een enthousiaste Eric Eijkens (directeur MetroXL). Als professioneel leverancier van signing moet je zelf natuurlijk het goede voorbeeld geven. Het is belangrijk dat de gevelbelettering op je bedrijfspand er goed uitziet, het is immers het visitekaartje van je bedrijf. Wanneer het logo wat slijtage of verkleuring begint te vertonen dan is het tijd om MetroXL te bellen. Samen kijken we naar een passende oplossing voor uw specifieke situatie. Of dit nu een lichtbak, doosletters, een geveldoek, reclameletters, lichtreclame of buitengevel stickers moet zijn, MetroXL denkt met u mee en geeft u advies.

Nieuwe gevelbelettering siert nu ook de gevel van ons pand in Waalwijk. Een gevelbord gefreesd met 2 afgeronde hoeken, precies zoals de vorm van het logo met daaronder gefreesde letters. Deze letters zijn rechtstreeks op de muur bevestigd, dat ziet er strak en netjes afgewerkt uit. Een frisse start van het nieuwe jaar, wij zijn er weer klaar voor om ook dit jaar u te voorzien van de meest verrassende signing oplossingen zowel indoor als outdoor.

Is het logo op uw bedrijfspand aan vervanging toe? Laat het ons weten. We denken graag met u mee over een passende oplossing voor uw gevelbelettering bedrijfspand. Elk logo kan worden omgezet in gevelbelettering, met exact dezelfde vormen en kleuren. Verwerking met licht of zonder licht, op afstandhouders of rechtstreeks op de gevel, met een haarscherpe afbeelding of alleen graphics. Wij adviseren u graag. Bel ons of stuur ons een mail voor meer info.