Nieuwe wandprints op kantoor Herbalife. Met levensgrote wandprints aan de muur in de kantine, de vergaderruimte en een kantoorruimte komen de medewerkers van Herbalife straks weer fris op kantoor. Door de nieuwe wandprints ontstaan nieuwe belevingen en een compleet andere sfeer.

Herbalife recept op krijtbord wandprint

In de kantine is een Vinywall wandprint geïnstalleerd die een uitgetekend Herbalife recept laat zien op een krijtbord. Vinywall naadloos behang is één van de kwaliteitsproducten van MetroXL en perfect voor verwerking op een gladde achtergrond. ‘Fresh it up’ staat er op de afbeelding, dat is voor de Herbalife kantine niet meer nodig. Die opfrisbeurt is klaar en zeer geslaagd. Enjoy!

Wandprint fotowand bestickering harmonicawand systeemwand
Bestickering systeemwand wandprint
Fotoprint wandvullend naadloos behang wandprint

Bestickering met extra sterke plaklaag op systeemwand / harmonicawand

Tijdens het bezoek op locatie is door MetroXL een plaktest uitgevoerd op de systeemwand (harmonicawand) in de vergaderruimte. Uit ervaring weten wij dat er speciale folie nodig is voor goede verwerking op de sinaasappel structuur van deze wanden. De plaktest, uitgevoerd door onze adviseur Ron Labordus, toonde aan dat de bestickering in speciale folie met extra sterke plaklaag moest worden uitgevoerd.

De witte systeemwand in de vergaderruimte is aan beide zijdes voorzien van een kleurrijke print. Aan de ene zijde toont de wandprint bestickering hoe de producten van Herbalife kwaliteit garanderen. Van Seed to Feed, is de krachtige boodschap van Herbalife Nutrition. De andere zijde toont een afbeelding op de wand met verfrissende drankjes met natuurlijke producten als steranijs, perzik, framboos, kaneel en citroen. Ziet er heerlijk uit toch?! Het is een zeer aangename ruimte om besprekingen te houden. Aan welke kant je ook zit…

Wandprints kantoor

In één van de kantoorruimtes is een wandvullende print (Vinywall) van 2 jonge, fitte mensen geplaatst. Deze mensen zitten lekker in hun vel, dat is wel duidelijk. Het is fijn werken wanneer er een positieve vibe op je kantoor aanwezig is.

Maatwerk van MetroXL

Elk interieur wanddecoratie project is maatwerk. MetroXL bekijkt de achtergronden waarop de afbeelding aangebracht dient te worden. Wanneer nodig wordt een plaktest uitgevoerd. Wanden worden zeer nauwkeurig ingemeten. Aangeleverde beelden worden gecheckt op maatvoering en kwaliteit. Er wordt advies gegeven over de te gebruiken producten en meegedacht over oplossingen.

Kan uw kantoorruimte ook een opfrisbeurt gebruiken? Denk dan eens aan het verwerken van levensgrote afbeeldingen op de wand. Meer info? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag over de mogelijkheden.