Vaarschool Albatros in Hoorn heeft een wel heel bijzondere toiletruimte. Volledig geïnspireerd op water natuurlijk. Een verlichte wandprint laat het Aziatische eerbetoon aan de watergodin zien. Zo’n 345 led oogjes brengen de Lumiwall lichtwand tot leven. Het is niet alleen prachtig, het is echt een bijzondere ervaring…

Verlichte wandprint

De Lumiwall verlichte wandprint bedekt de wand volledig. De ledverlichting werkt met een afstandsbediening, deze kan hiermee worden aan – of uitgezet maar ook worden gedimd. De wand is 55mm dik, afgewerkt met een frame en voorzien van een haarscherpe print. Achter deze print zijn zo’n 345 ledjes verwerkt die de afbeelding een sprookjesachtige uitstraling geven. Met deze egale verlichting achter het doek lijkt het alsof de waterlantaarns echt branden.

Waterlantaarns als drijvende lichtjes op het water staan in Aziatische landen symbool voor geluk. Tegenspoed verdwijnt en je maakt een nieuwe start. Wat valt er nog meer te wensen wanneer jij druk bezig bent met het behalen van je vaarbewijs. Wat een inspiratie!

Metamorfose saaie toiletruimte

Het is een mooie oplossing om een kale saaie toiletruimte om te toveren tot een ruimte waarover gepraat gaat worden. Die je even meevoert op het water tussen de waterlantaarns. Die je al even een klein beetje kapitein laat zijn.

Montage van MetroXL

Het vakkundige MetroXL montageteam heeft natuurlijk gezorgd voor een strakke installatie van de Lumiwall verlichte wandprint. Zonder vuil, hak- en of breekwerkzaamheden.

Maak een statement met een lichtwand

Wil jij van jouw toiletruimte ook een inspirerende omgeving maken? Of heb je ergens anders een saaie kale wand? Kies dan eens voor een echte eyecatcher; Lumiwall verlichte wanddecoratie. De naadloze lichtwand met ledverlichting kan worden geleverd in elke gewenste maatvoering en met elke gewenste afbeelding. The sky is the limit!

Meer weten? Neem contact met ons op (bel 0416 – 33 53 68 of mail naar info@metroxl.nl), wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.