ANP, Algemeen Nederlands Persbureau, kiest MetroXL als exclusief leverancier voor de levering van ANP fotoprints op groot formaat, te bestellen in de ANP fotowinkel.

Wanddecoratie op groot formaat vanaf nu verkrijgbaar in de ANP fotowinkel

Tot voor kort was het alleen mogelijk om een fotoprint op een formaat van maximaal 60 x 90cm te bestellen in de ANP fotowinkel. Vanaf nu is het dus ook mogelijk om groot formaat fotoprints te bestellen. MetroXL is exclusief leverancier van alle fotoprints met een formaat groter dan 60cm x 90cm; de zogenaamde fotowanden.

Fotowanden

De fotowanden zijn leverbaar in diverse MetroXL productvarianten. Kies bijvoorbeeld voor Vinywall® naadloos fotobehang, (transparante) raamfolie of Acoustiwall® akoestisch dempende fotoprint. Natuurlijk is het ook mogelijk om een Lumiwall® lichtwand of textielframe te leveren. Afhankelijk van de situatie adviseert MetroXL de verwerking die het beste aansluit op de wensen. Elke maatvoering is leverbaar, waardoor elke wand van boven tot onder en van links tot rechts gevuld wordt met een unieke foto uit de ANP fotowinkel.

Impressie fotowand fotowinkel ANP samenwerking met MetroXL
printscreen fotowinkel ANP met vermelding samenwerking met ANP

De ANP fotowinkel biedt een schatkamer aan beelden

De ANP fotowinkel is in augustus 2020 gelanceerd en is onderdeel van de fotodiensten van het ANP. In de online fotowinkel wordt unieke fotografie aangeboden met een oorsprong in de fotojournalistiek. Een fotoprint uit het ANP-archief is nu eenvoudig te bestellen in de online fotowinkel.

Unieke beelden beschikbaar

Wat te denken van een groot formaat afbeelding van gitaarlegende Jimi Hendrix aan de wand. Of een levensgrote fotoprint uit januari 1964 van het spitsuur op het Amsterdamse Hekelveld. Of misschien houdt u meer van autosport. Dan is een wandvullende fotoprint van de Formule 1 in 1983 op circuit Zandvoort met Keke Rosberg de perfecte keuze voor uw (bedrijfs-)ruimte. Wat u ook zoekt, er is een schatkamer aan unieke beelden beschikbaar via de ANP fotowinkel!

Zit het gewenste beeld niet in de ANP fotowinkel? Naast het aanbod in de ANP fotowinkel heeft het ANP een archief met bijna 100 miljoen beelden. Neem contact op via de ANP fotowinkel. Wij helpen graag u verder.

Eenvoudig zoeken en kiezen

Filteren op thema, jaar, kleur, fotograaf en oriëntatie is mogelijk. Dit maakt de zoektocht naar de ultieme afbeelding een stuk eenvoudiger. Zodra u uw keuze heeft gemaakt toont de online fotowinkel van ANP  hoe deze afbeelding er als fotowand uitziet met een voorbeeld. Dat geeft u gelijk een goede indruk van de beleving die door deze foto wordt gecreëerd.

Waarom ANP kiest voor MetroXL als exclusief leverancier

Het ANP gaf aan dat de vraag naar fotoprints op groot formaat in de fotowinkel bleef bestaan. Heel begrijpelijk omdat de beelden uniek zijn, van journalistiek en historisch belang én daardoor een onuitwisbare indruk achterlaten. Hoe mooi is het dan wanneer je dit levensgroot aan de muur kunt hebben.

Er is door ANP gezocht naar een betrouwbare leverancier die garant staat voor kwaliteit. Door een eerdere samenwerking met MetroXL was de keus voor een goede leverancier eigenlijk snel gemaakt. Een door MetroXL geleverde prachtige Lumiwall LED lichtwand verwelkomt alle bezoekers van het ANP elke dag weer. Haarscherpe prints op groot formaat dat is precies waar MetroXL goed in is.

Geef met bijzondere foto’s invulling aan uw project

Bij MetroXL vinden we het erg bijzonder om als exclusief leverancier te worden gekozen door ANP. Daarnaast biedt het onze klanten toegang tot unieke en bijzondere beelden voor hun projecten. Het is een waardevolle toevoeging aan onze visie om beleving in beeld te brengen. Ook voor u! Nieuwsgierig? Neem vooral een kijkje in de ANP fotowinkel en wie weet levert MetroXL binnenkort uw nieuwe wandprint met een afbeelding uit het ANP foto archief. Dat is toch best heel bijzonder!