In opdracht van Ceka Nederland heeft MetroXL een tweetal wanddecoraties aangebracht bij het nieuwe pand van Van de Velde Installatiegroep in Yerseke.

Vinywall naadloos fotobehang

In de kantine is een Vinywall naadloos behang geïnstalleerd van bijna 9 meter lang en bijna 3 meter hoog. De repeterende print loopt door in de hoek. Nergens is een naad te bekennen in dit haarscherpe full-colour fotobehang. Vinywall is supersterk, duurzaam en uv-bestendig.

Sfeervolle kantine

De keuze voor dit patroon in combinatie met de warme chique kleuren geven de kantine een sfeervolle uitstraling. De ontwerpafdeling van MetroXL heeft aan de hand van het voorstel van Ceka Nederland het doorlopende patroon in orde gemaakt. De gekozen afbeelding is in het digitale bestand vakkundig aan elkaar gemaakt zodat er een doorlopend patroon ontstaat.

Logo als akoestisch dempende wanddecoratie

In de kantoorruimte is gekozen voor een Acoustiwall XXL. Deze akoestische dempende wanddecoratie is meer dan 8 meter lang en 2 meter hoog. In deze ruimte is gekozen voor een wat stoere, industriële uitstraling.

Het logo van Van de Velde Installatietechniek aan de muur zorgt niet alleen voor aankleding en een professionele uitstraling. Het zorgt ook voor de reductie van hinderlijk hard en schel geluid. Dat maakt de ruimte zoveel prettiger om in te verblijven en te werken. De vervelende nagalm wordt door het akoestische dempende frame met fotoprint weggenomen. Het is een mooie én functionele oplossing!

Grafische print op naadloos behang in kantine - mooi van metroxl
Vinywall naadloos behang grafische print behang loopt door in de hoek
Akoestisch dempende wandprint schilderij wanddecoratie Acoustiwall XXL met logo - MetroXL

Afspraak is afspraak

MetroXL en Ceka Nederland werken al jarenlang samen. Naast het bieden van kwaliteit, oplossingen op maat en het meedenken weten ze bij Ceka dat we altijd onze afspraken nakomen. Ook wanneer er een keer iets misgaat dan zorgen we ervoor dat het op tijd wordt opgelost. Zo ook bij de installatie van de signing bij Van de Velde waarbij een uur voor de opening van het nieuwe pand de Vinywall in de kantine werd afgewerkt en opgeleverd. Wij zorgen ervoor dat de klus geklaard wordt. Want afspraak is afspraak.

Meer weten?

Wij denken graag met u mee! Bel ons (0416 335368) of stuur ons een mail (info@metroxl.nl) met uw vraag. Wij bieden u een oplossing op maat.