Fotowand kantoor

In het kantoor van Bus in Bedrijf, gespecialiseerd in bedrijfswageninrichting, plaatste MetroXL 3 wandvullende visuals. Op elke afbeelding is een bedrijfsbus te zien geparkeerd op een bouwterrein. Wat deze afbeeldingen extra bijzonder maakt is dat het net lijkt alsof je naar buiten kijkt. De vloer lijkt over te gaan in de afbeelding en neemt je mee naar de plek waar de bedrijfsbus geparkeerd staat. Bij MetroXL noemen we dat beleving in beeld brengen en dat is bij Bus in Bedrijf perfect gelukt!

Vinywall naadloos behang

In totaal zijn er 3 visuals geplaatst in 3 verschillende afmetingen. De grootste is 2,65m hoog en bijna 7m breed! Alle fotowanden zijn zonder naden. Ook stopcontacten of andere zaken zijn netjes verwerkt in de wand. Het gebruikte product is Vinywall naadloos behang van MetroXL. Dit is fotobehang van hoogwaardige projectkwaliteit en perfect inzetbaar voor bijvoorbeeld een kantoorruimte.

fotowand kantoor Bus in Bedrijf door MetroXL
Fotowand kantoor naadloos fotobehang Vinywall van MetroXL
Fotowand kantoorruimte met naadloos fotobehang Vinywall van MetroXL

De voordelen van Vinywall op een rijtje

Wanden afwerken met Vinywall naadloos fotobehang biedt vele voordelen:

  • De afbeelding loopt altijd strak door omdat er geen naden zijn
  • De coating zorgt voor een hoge kras- en stootvastheid
  • UV-bestendig
  • Ook leverbaar in een geurvrije ECO-variant
  • Snelle montage
  • De achtergrond hoeft niet egaal van kleur te zijn door de grijze backing
  • Goed schoon te maken met water zonder verlies van kwaliteit
  • Brandwerend en daardoor veilig

Restylen kantoor? Denk eens aan een fotowand kantoor

Kan uw kantoorruimte ook wel een restyling gebruiken? Denk dan eens aan het plaatsen van een Vinywall fotowand. Zonder hak- en/of breekwerk bereikt u hiermee een groots resultaat. Ook draagt het bij aan het imago van uw bedrijf wanneer u kiest voor afbeeldingen die het gebruik van uw producten of diensten laat zien. Kies afbeeldingen waarin de kleuren van uw logo de hoofdrol spelen. En de ruimte zal er professioneel en sfeervol uitzien!

Meer weten?

Benieuwd of u met Vinywall van MetroXL ook meer beleving in beeld kunt brengen in uw kantoorruimte(s)? Neem contact op met MetroXL, bel 0416 33 53 68 of stuur een mail, info@metroxl.nl. Wij denken graag met u mee en hebben voor elke situatie of toepassing wel een oplossing voor u in huis!