Een chique manier om het interieur van uw kantoor, horeca gelegenheid, wachtkamer of vergaderruimte te decoreren is de inzet van glossy foto panelen. De weergave van een afbeelding op een glossy foto paneel is van fotokwaliteit. De panelen tonen een haarscherp beeld en zijn afgewerkt met een high gloss finish. Als een strak, modern schilderij aan de wand wordt een unieke high end beleving gecreëerd.

Waarom kiezen voor een glossy foto paneel?

Een glossy foto paneel is:

  • strak en modern
  • chique hoogwaardige kwaliteit uitstraling
  • haarscherpe fullcolour print
  • elke gewenste afbeelding kan worden verwerkt
  • geen naden
  • leverbaar in elke gewenste maatvoering
  • te verwerken op verschillende soorten plaatmateriaal

Glossy foto panelen in het luxe Hotel Nassau in Breda

Kent u het luxe Hotel Nassau in Breda? Een hotel gevestigd in een oud klooster? Dit hotel valt onder het luxe lifestyle segment van Mariott Hotels. Alles draait om verleiding in dit hotel. MetroXL leverde glossy foto panelen met daarop afbeeldingen van spannende nonnen ter decoratie van de hotelkamers en de gangen van dit bijzondere hotel.

foto paneel hotelkamer hotel nassau metroxl
hoog glans acrylaat foto hotel nassau metroxl
fotopaneel high gloss hotel nassau

Nog meer foto panelen

Naast de keuze voor glossy foto panelen bestaan er nog veel meer mogelijkheden. Zo zijn er foto panelen die worden afgewerkt met een mate finish, of afbeeldingen die worden verwerkt op metaal, acrylaat, eibond, forex  of hout. Ook zijn er akoestisch dempende foto panelen en we kunnen bijvoorbeeld ook de deurtjes van lockers voorzien van een afbeelding.

Meer weten?

Laat je geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van interieur decoratie met (glossy) foto panelen. MetroXL levert maatwerk en denkt graag met u mee over wat het best in te zetten is in uw specifieke situatie.  Neem contact met ons op, bel 0416 33 53 68 of stuur een mail aan info@metroxl.nl. Wij vertellen u graag meer over onze oplossing. Kijk ook eens op: www.metroxl.nl/fotopaneel.