De wanden in de sporthallen van een complex in Den Haag waren, in opdracht van Sika Nederland, al voorzien van Pulastic Sound Wall. Het saaie en kale trappenhuis van het complex stak nu wat somber af tegen de kleurrijke wanden van de sportzalen. Waarom deze ook niet voorzien van een kleurrijke visual?

Ontwerp door MetroXL

De visual die was gebruikt voor de akoestisch dempende wanden in de zalen werd door MetroXL omgezet naar een passend ontwerp voor het trappengat. Een complete metamorfose. Eenheid, een frisse uitstraling en een afbeelding die je meeneemt naar hetgeen je verderop te zien gaat krijgen.

Inzet Vinywall naadloos behang in trappengat

Inzet is Vinywall, een super sterk naadloos behang, welke strak tegen de muur is bevestigd. Eventuele uitsparingen en natuurlijk de traptredes zijn netjes uitgesneden in de print. Groot voordeel van Vinywall is dat deze hufterproof is en eenvoudig schoongemaakt kan worden. Dus vieze vingers op handafdrukken zijn gemakkelijk te verwijderen.

Vinywall is kleurecht waardoor de print ook in de komende jaren zijn frisse uitstraling blijft behouden. Wij vinden het een mooie en slimme oplossing die een grote verandering teweegbrengt zonder dat daar hak- en of breekwerkzaamheden voor nodig zijn.

fotobehang in trappengat sporthal - visual geeft beleving
trappengat sporthal voorzien van prachtige visual door MetroXL
frisse uitstraling trappengat sporthal met Vinywall naadloos behang van MetroXL

Ook een groots effect bereiken in het trappengat van uw pand?

Denk eens aan de inzet van Vinywall van MetroXL. Naadloos behang, ook verkrijgbaar in ECO variant, waarop elke gewenste afbeelding kan worden verwerkt. Zoekt u een akoestisch dempende oplossing voor het trappengat? Ook daar heeft MetroXL maatwerk oplossingen voor in huis. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij geven u het beste advies over de inzet van het product en de uitvoering. Wij denken graag met u mee!

Meer weten?

Neem contact met ons op. Bel 0416 33 53 68 of stuur een mail aan info@metroxl.nl. Voor elk vraagstuk hebben wij een oplossing met print voor u in huis. Kijk ook eens op onze pagina over fotowanden.

Let op!
De Pulastic® Sound Wall wordt geproduceerd en geïnstalleerd door de professionele vakmensen van MetroXL en is exclusief verkrijgbaar bij Sika Nederland BV / Locatie Deventer Pulastic® sportvloeren.