Installatie 2 enorme Lumiwall lichtwanden

MetroXL installeerde 2 enorme Lumiwall verlichte wandprints van 6m x 3m bij Kemtec in Budel. De verbouwing van het pand was de aanleiding voor de zoektocht naar een opvallend, uniek en lichtgevend element. De 2 ruimtes waar klantbesprekingen, presentaties en vergaderingen worden gehouden bevinden zich inpandig. Dit betekent dat er geen ramen zijn en dus ook geen direct daglicht.

Oplossing donkere ruimtes

Kemtec zocht een oplossing voor deze 2 donkere ruimtes en vond deze in Lumiwall van MetroXL. Een online zoektocht bracht hen bij de LED verlichte wandprints, een bijzondere oplossing die zowel sfeer als licht in de ruimtes brengt.

Advies op maat

Het contact met MetroXL was snel gelegd. Adviseur Ron Labordus bracht een bezoek op locatie om de situatie te bekijken, in te meten en direct ter plaatse advies te geven.

Een wandvullende LED verlichte fotoprint van 6m x 3m bleek als snel de perfecte keuze voor Kemtec.

Ontwerpstudio van MetroXL denkt mee

Welke foto’s gebruikt zouden gaan worden in de 2 ruimtes, dat was nog een hele puzzel! MetroXL heeft meegedacht en een aantal voorstellen gedaan. Uiteindelijk heeft Kemtec zelf 2 afbeeldingen aangeleverd van weidse uitzichten. Deze foto’s voldeden eigenlijk niet aan de kwaliteitseisen. De ontwerpstudio van MetroXL heeft de beelden bewerkt zodat deze ook op groot formaat prima bruikbaar zijn.

Het resultaat

De donkere vergaderruimtes zijn getransformeerd tot sfeervolle lichte ruimtes. Fijn om in te verblijven en besprekingen te houden. De lichtwanden zetten de ruimtes in de spotlight en zorgen elke keer weer voor gespreksstof. Het lijkt alsof het beeld tot leven komt zodra het licht aangaat. Heel bijzonder om te zien.

Meer weten over de Lumiwall lichtwand?

Lumiwall van MetroXL zet elke afbeelding in de spotlight. Meer weten? Aarzel dan niet en neem contact op met ons; bel 0416 33 53 68 of stuur een mail aan info@metroxl.nl. Wij vertellen u er graag meer over!