Omlijsting fotodoeken

MetroXL levert de omlijsting van de fotodoeken in een standaard aluminium frame. Dit frame is verkrijgbaar in elke gewenste kleur en zorgt voor een strakke afwerking. Aan de voorzijde is er slechts een randje van 1-2mm zichtbaar, aan de zijkant is het frame breder zodat het doek netjes verwerkt kan worden.

Maar er zijn meer mogelijkheden! Zo bestaat er ook een bredere omlijsting van het fotodoek. Aan de voorzijde ontstaat er een soort fotolijst. Én het is sinds kort mogelijk om een fotodoek te plaatsen met extra hoeken erin.

Brede omlijsting fotodoek

Naast de standaard dunne (bijna onzichtbare) lijst waarin fotodoeken worden geleverd is het ook mogelijk te kiezen voor een bredere lijst. Deze lijst kun je zien als een soort schilderijlijst of baklijst. Het geeft het fotodoek een meer uitgesproken uitstraling. De brede lijst is zeer geschikt voor de niet wandvullende varianten van een fotodoek. Dus die afbeeldingen die als een stukje kunst aan de muur komen te hangen.

Brede omlijsting fotodoeken baklijst textielframe
Omlijsting fotodoeken extra hoeken

Omlijsting fotodoeken met extra hoeken

Fotodoeken worden vaak op wandvullend formaat geplaatst. Het grote voordeel is dat een saaie, misschien zelfs slecht afgewerkte muur, in één keer de ruimte verandert. Afhankelijk van de gekozen afbeelding ontstaat er sfeer in beleving in deze ruimte. Maar wat nu wanneer het een muur met daarin een deurkozijn betreft?

Waar het voorheen niet mogelijk was het beeld hier strak omheen te plaatsen is hier nu een innovatieve oplossing voor. Met deze oplossing is het mogelijk om extra hoeken in het te plaatsen fotodoek te maken. Sterker nog je zou zelfs een schilderij met diverse hoeken kunnen bedenken. Het nadeel van de extra hoeken is dat het doek niet gewisseld kan worden.

Meer weten?

Laat je geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van fotodoeken en de verwerking hiervan in een omlijsting. MetroXL levert maatwerk en denkt graag met u mee over wat het best in te zetten is in uw specifieke situatie.  Neem contact met ons op, bel 0416 33 53 68 of stuur een mail aan info@metroxl.nl.