Door groei en drukte betrok CoreDux begin van dit jaar een extra pand in Tilburg. MetroXL installeerde de nieuwe signing. Alles in de huisstijl van CoreDux; van gevelbelettering tot en met de parkeerbordjes op het buitenterrein. Een compleet outdoor signing project.

Gevelbelettering – signing pand

In de huisstijl kleuren donkerblauw en lichtblauw prijkt het logo inmiddels hoog op de gevel van het extra pand. Dit freeslogo is door het montageteam van MetroXL aangebracht met behulp van een mal en strak tegen het pand aan bevestigd. De freesletters zijn gemaakt van acrylaat in de kleuren van het logo. De positionering tegen de zilvergrijze gevelbekleding uitgelijnd in de hoek geven het geheel een indrukwekkend, professioneel en krachtig uitziende look.

signing pand CoreDux entree met frees letters - MetroXL
belettering pand raamfolie etsglas - MetroXL
wayfinding pand gevelbelettering - metroXL

Wayfinding – signing pand

Waar de laaddokken en diverse ingangen van het pand zich bevinden is wayfinding ingezet. De laaddokken zijn genummerd en voorzien van een omschrijving van de afdeling. Ook hier is gebruik gemaakt van freesletters in huisstijlkleur.

Op het pand zijn de adresgegevens aangebracht met snijtekst en het parkeerterrein is voorzien van parkeerbordjes. Alles is in het werk gesteld om het de bezoekers zo gemakkelijk mogelijk te maken hun weg te vinden.

Entree bedrijfspand

De ramen bij de entree van het pand zijn voorzien van etsglasfolie, ookwel privacyfolie genoemd. Deze folie belemmerd de inkijk maar laat toch licht door waardoor het binnen niet te donker wordt. Ook hier zijn de bedrijfsnamen/afdelingen in huisstijlkleuren aangebracht. Hier is gekozen voor snijfolie.

Naast de entree is in het grijs het logo nogmaals in freesletters aangebracht. Met de gelijnde achtergrond geeft dit een chique effect.

belettering pand CoreDux freesletters - MetroXL
snijfolie signing pand outdoor CoreDux - MetroXL

Al jarenlang vaste klant bij MetroXL

CoreDux is al jarenlang vaste klant bij MetroXL. Wij, bij MetroXL, zien het als een stukje waardering en een groot compliment wanneer bedrijven steeds terugkomen voor nieuwe projecten!

Ook signing nodig?

Ben je net als dit bedrijf uit je jasje gegroeid en wordt er daarom een nieuw pand in gebruik genomen? Vraag MetroXL dan mee te denken over de gevelbelettering, wayfinding en de signing van de entree. Bel ons (0416 – 33 53 68) of stuur ons een mail (info@metroxl.nl). Wij adviseren u graag over onze maatwerk oplossingen en de signing van uw nieuwe pand.