MetroXL biedt met de Acoustiwall systemen diverse oplossingen om de akoestiek in een ruimte te verbeteren: oplossingen in grootformaat, wandvullend, panelen, voor vochtige ruimtes of sportaccommodaties. Daarnaast bestaat er ook nog de mogelijkheid voor een verbetering van de akoestiek door middel van een maatwerk oplossing. De zogenaamde Acoustiwall specials. Afhankelijk van de ruimte en de beschikbaarheid tot het plaatsen van een akoestisch dempend element wordt besproken wat de beste oplossing zou kunnen zijn. Alle Acoustiwall specials zijn oplossingen die niet alleen functioneel zijn maar er goed uitzien. Deze zijn vaak bijzonder qua vorm of installatie.

Inzet Acoustiwall Specials:

  • PlafondWanneer er geen ruimte is aan de wand dan kunnen er akoestische panelen, met of zonder print worden geïnstalleerd op het plafond. Akoestische panelen zijn leverbaar in diverse structuren (3D) en elke gewenste print.
  • Losse / verplaatsbare elementenVerandert de indeling van de ruimte vaak of is de inzet van een geluid reducerende oplossing slechts van tijdelijke aard? Dan bestaat de mogelijk om een los element in te zetten. Een op maat gemaakt Acoustiwall systeem welke flexibel ingezet kan worden doordat deze verplaatsbaar is.
  • Coronaschermen Deze nieuwe toekomstbestendig antibacterieel akoestisch dempende Coronaschermen / dividers met antibacterieel textieldoek zijn ideaal in te zetten als slimme afscheiding op kantoor, in horecagelegenheden of andere situaties waar de 1,5m richtlijn van het RIVM moet worden gevolgd. De textielframes zijn akoestisch dempend én voorzien van antibacterieel textieldoek. >> meer info
  • Flexibele wandenOpen kantoorruimtes, receptieruimtes, eigenlijk alle open ruimtes die vragen om een transparante afscheiding kunnen worden voorzien van de flexibele akoestisch dempende wanden van Acoustiwall. Een gordijn van gelazerd vilt of transparante maar toch bedrukte stof zijn goede voorbeelden akoestische flexibele wanden.
  • VloerenHarde vloeren veroorzaken direct een hard geluid in de ruimte omdat deze weinig tot geen absorptievermogen hebben. Het plaatsen van gedeeltelijke vloerbedekking met eigen print of zelfs het voorzien van de gehele ruimte door een textiele variant levert direct resultaat op. Vloerbedekking kan worden voorzien van een eigen print. U kunt hierbij denken aan een bijvoorbeeld spoorrails bij een treinthema, een bouwtekening in de showroom van een bouwbedrijf of een logo bij de entree. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De specials van Acoustiwall bieden altijd de perfecte oplossing in uw specifieke situatie. Dus bent u op zoek naar een bijzondere en akoestisch effectieve oplossing? Dan bent u bij MetroXL aan het juiste adres. Kijkt  u eens op de site van Acoustiwall voor een totaaloverzicht van al onze akoestische dempende systemen.

Meer weten?

Neemt u alle mogelijkheden maar eens door, u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Wilt u vrijblijvend advies inwinnen, neemt u dan contact met ons op: 0416 – 33 53 68 of stuur ons een mail via de onderstaande knop.

Gerelateerde projecten