Akoestiek zwembad verbeteren

Het zwembad, een plek waar kinderen gillen tijdens het spelen, waar de badmeester op zijn fluitje blaast, waar ouders naar hun kinderen roepen en mensen ook nog gewoon met elkaar proberen te praten… Door de afwerking van het zwembad met harde materialen, die geen of weinig geluid absorberen, wordt geluid in een zwembad vaak als schel en hard ervaren. Het geluid wordt niet geabsorbeerd en is daardoor zeer hinderlijk. MetroXL ontwikkelde een oplossing om de akoestiek in een zwembad (en andere vochtige ruimtes) te verbeteren.

Oplossing verbeteren akoestiek zwembad

Deze oplossing heet: ‘Pool Sound Absorbers’. Pool Sound Absorbers brengen beleving en functionaliteit samen in één innovatieve productlijn. Het is dus niet alleen een praktische oplossing maar ook een mooie oplossing. De productlijn van Pool Sound Absorbers bestaat uit 4 systeemoplossingen. Elke systeemtoepassing is opgebouwd uit 50mm dik akoestisch vochtbestendige vulling, voorzien van een naadloze print.

Overzicht systemen Pool Sound Absorbers

Pool Sound Wall

Wandbekleding speciaal ontwikkeld voor toepassing in zwembaden en andere zeer vochtige ruimtes met akoestische problemen.

Pool Sound Baffle

Verticaal hangende panelen, de meest effectieve methode voor geluidsabsorptie in zwembaden en andere zeer vochtige ruimtes met akoestische problemen.

Pool Sound Ceiling

Hoogwaardige akoestisch dempende oplossing bestaande uit vrij hangende plafondeilanden.

Pool Sound Panel

Akoestisch dempende panelen welke in een systeemplafond kunnen worden verwerkt. Uitermate geschikt voor gebruik in zwembaden en andere zeer vochtige ruimtes.

Meer weten?

Neemt u alle mogelijkheden maar eens door, u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Wilt u vrijblijvend advies inwinnen, neemt u dan contact met ons op: 0416 – 33 53 68 of stuur ons een mail via de onderstaande knop.

Mooie oplossing verbeteren akoestiek zwembad

Pool Sound Absorbers worden voorzien van elke gewenste print, graphic of visual. Het is een zeer fraaie en strakke oplossing, biedt vele mogelijkheden om sfeer aan de ruimte te geven en daarbij zijn geen breek of bouwwerkzaamheden nodig. Het verbeteren van de akoestiek in een zwembad doet u met Pool Sound Absorbers.

Ontwerp

Alle systemen zijn leverbaar in een uniekleur, voorzien van logo, met grafisch dessin of met een levensgrote afbeelding van elke gewenst ander beeld. Het MetroXL montageteam zorgt voor de installatie en nette afwerking van dit systeem. Het is zelfs mogelijk het doek met daarop de afbeelding te wisselen wanneer nodig. Hierdoor kunt u heel eenvoudig de complete sfeer van de ruimte veranderen.

Akoestisch advies van MetroXL

Dient de ruimte te voldoen aan bepaalde geluidsnormen ook dan kunnen wij u adviseren. Nieuwsgierig naar dit unieke akoestische dempende product? Neem dan contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van de Pool Sound Wall. Wij denken graag met u mee over de perfecte oplossing.

MetroXL kan u nog veel meer akoestische oplossingen bieden, kijkt u eens op de site van Acoustiwall voor een overzicht van al onze akoestische dempende systemen.

Gerelateerde projecten