Bent u op zoek naar een wandvullende, naadloze akoestische oplossing? Met het akoestische wandspansysteem van Acoustiwall kan hinderlijk geluid perfect worden gereduceerd. Het is leverbaar in elke afmeting en biedt een strakke afwerking met randen leverbaar in elke gewenste ralkleur of zelfs voorzien van structuur (hout, metaal, etc.). Dit unieke systeem is voorzien van hoogwaardig akoestisch dempend materiaal en een strak opgespannen sterk doek met daarop een haarscherpe full-colour print. Het systeem is naadloos en wandvullend.

Mogelijkheden
Het Acoustiwall akoestische spansysteem is leverbaar in diverse diktes of maatvoering, uitgevoerd in unikleur of gewenste dessin. Stelt u zich eens voor, uw favoriete afbeelding levensgroot op de wand. Dat geeft direct sfeer aan de ruimte, daarbij maakt de akoestisch dempende werking de ruimte ook nog eens aangenamer om in te verblijven. Het montageteam van MetroXL zorgt voor een perfect passende installatie en nette afwerking. Zelfs wanneer er een uitsparing moet worden gemaakt voor bijvoorbeeld een lichtschakelaar dan kan dat. Het vakkundige team zorgt voor een naadloze afwerking.

Absorptiewaardes
De absorptiewaarde van het hinderlijke geluid is afhankelijk van de dikte van het Acoustiwall systeem:

  • 70mm – Alphawaarde 1,0 (100% van het invallend geluid wordt geabsorbeerd)
  • 40mm – Alphawaarde 0,7 (70% van het invallend geluid wordt geabsorbeerd)
  • 20mm – Alphawaarde 0,5 (50% van het invallend geluid wordt geabsorbeerd)

Vaak is 20mm dikte al voldoende voor het gewenste resultaat en vanaf 70mm wordt de hoogst mogelijke waarde van 1,0 behaald.

Perfecte akoestische oplossing
Het akoestische spansysteem is een mooie en functionele oplossing. De installatie vindt plaats zonder hak- en/of breekwerk, de afwerking is super strak, elke gewenste afbeelding, grafisch patroon, logo, (bouw)tekening of dessin kan worden verwerkt en de akoestiek van de ruimte zal duidelijk verbeteren.

MetroXL kan u nog veel meer akoestische oplossingen bieden, kijkt u eens op de site van Acoustiwall voor een overzicht van al onze akoestische dempende systemen.

Meer weten?

Neemt u alle mogelijkheden maar eens door, u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Wilt u vrijblijvend advies inwinnen, neemt u dan contact met ons op: 0416 – 33 53 68 of stuur ons een mail via de onderstaande knop.

Gerelateerde projecten