Akoestische oplossingen voor kantoor, ze zijn er in vele soorten en maten. Acoustiwall is uniek en biedt akoestisch dempende oplossingen voor kantoorruimtes waarbij functionaliteit en esthetiek perfect samen gaan. De combinatie van een prachtige print, afbeelding of graphic met daarachter geluiddempende materialen, strak afgewerkt aan de wand of aan het plafond. Daarmee verbeter je niet alleen de akoestiek in de kantoor ruimte maar het geeft ook sfeer en beleving. Het maakt een kantoorruimte zoveel prettiger om in te verblijven.

Acoustiwall is naadloos en zorgt ervoor dat hinderlijk geluid perfect wordt gereduceerd. Acoustiwall bestaat uit een aantal verschillende systemen, is leverbaar in elke afmeting en biedt een strakke afwerking met randen leverbaar in elke gewenste ralkleur of zelfs voorzien van structuur (hout, metaal, etc.). Het MetroXL montageteam zorgt voor een perfect passende installatie en nette afwerking. Is er een uitsparing voor een stopcontact of lichtschakelaar nodig? Geen probleem! Het vakkundige montageteam zorgt voor een naadloze afwerking.

Voor elke toepassing een oplossing

Acoustiwall biedt voor elke toepassing een specifieke oplossing. Voor elke kantoor ruimte is er een mooie akoestische oplossing:

Absorptiewaardes

De absorptiewaarde van het hinderlijke geluid is afhankelijk van de dikte van het Acoustiwall systeem:

  • 70mm – Alphawaarde 1,0 (100% van het invallend geluid wordt geabsorbeerd)
  • 40mm – Alphawaarde 0,7 (70% van het invallend geluid wordt geabsorbeerd)
  • 20mm – Alphawaarde 0,5 (50% van het invallend geluid wordt geabsorbeerd)

Vaak is 20mm dikte al voldoende voor het gewenste resultaat en vanaf 70mm wordt de hoogst mogelijke waarde van 1,0 behaald.

Perfecte akoestische oplossing
Acoustiwall is de perfecte oplossing voor de akoestische problemen op kantoor; het is niet alleen functioneel maar ook erg mooi! De installatie vindt plaats zonder hak- en/of breekwerk, de afwerking is super strak, elke gewenste afbeelding, grafisch patroon, logo, (bouw)tekening of dessin kan worden verwerkt en de akoestiek van de ruimte zal duidelijk verbeteren.

MetroXL biedt een breed scala aan akoestische oplossingen, kijk eens op Acoustiwall voor een overzicht van alle akoestische dempende systemen.

Meer weten over akoestische oplossingen voor kantoor?

Neemt u alle mogelijkheden maar eens door, u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Wilt u vrijblijvend advies inwinnen, neemt u dan contact met ons op: 0416 – 33 53 68 of stuur ons een mail via de onderstaande knop.

Gerelateerde projecten