Akoestische panelen voor het reduceren van geluid

Bent u voor uw bedrijfsruimte op zoek naar akoestische panelen? Bij MetroXL denken we graag met u mee. Iedere ruimte creëert zijn eigen geluid. Zeker als de betreffende ruimte niet of nauwelijks gevuld kan worden met meubilair neemt de akoestiek vaak de overhand. Hierdoor ontstaat er een galmend geluid wat voor hinderlijke overlast kan zorgen bij bijeenkomsten, vergaderingen of in bijvoorbeeld zorginstellingen en ziekenhuizen.

De akoestische panelen van MetroXL reduceren het hinderlijke geluid. Deze akoestische systemen worden eenvoudig aangebracht op bijvoorbeeld wanden of plafonds en zorgen voor een perfecte verdeling en reductie van het hinderlijke geluid. Natuurlijk kunnen de akoestische panelen van MetroXL worden voorzien van een print in elk gewenst design. Zo voorziet u uw ruimte niet alleen van een betere akoestiek, maar ook van een verrassend interieur element in de vorm van een unieke decoratieve wandbekleding.

De akoestische panelen van MetroXL zijn tevens te voorzien van bijvoorbeeld reclameteksten, bedrijfslogo’s of andere grafische motieven of patronen. Daarnaast zijn de prints van de akoestische panelen vervangbaar daardoor kunt u met regelmaat uw interieur voorzien van een nieuw design element. Zeker voor decoratieve, marketing en communicatie doeleinden is dit een prima oplossing. Wilt u meer informatie over de akoestische panelen van MetroXL? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met u bespreken we graag de mogelijkheden.

Akoestische panelen met print voor in een sporthal

De akoestische systemen van MetroXL zijn niet alleen geschikt voor scholen, bedrijfshallen of kantines. MetroXL is ook specialist in het plaatsen van akoestische panelen in een sporthal. Deze panelen dempen niet alleen het geluid in de sportaccommodatie, maar bieden tegelijkertijd ook een unieke valbescherming. Daarnaast kunnen akoestische panelen voor sporthallen ook prima worden voorzien van een passende print.

Hierbij kunt u denken aan afbeeldingen, foto’s maar ook aan teksten en logo’s voor marketing en reclame doeleinden of andere grafische motieven en patronen. De akoestische sporthal systemen van MetroXL zorgen ervoor dat de geluidsdemping optimaal is. Daarnaast kan er met deze speciale akoestische panelen een prachtige sfeer worden neergezet die de uitstraling van de sportfaciliteit ten goede komt.

Doordat deze geluiddempende panelen kunnen worden aangebracht aan zowel het plafond als de wand, kan de akoestiek in de sporthal enorm gereduceerd worden. De akoestische panelen van MetroXL voldoen aan de hoogste norm en vormen daarmee de perfecte balans tussen valbescherming, akoestische demping en uitstraling. Wilt u meer informatie over de akoestische panelen met print van MetroXL? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag.