Akoestische wandpanelen met print zijn de perfecte decoratieve oplossing voor het reduceren van hinderlijk geluid in een kantoorruimte, horeca en ziekenhuis. Akoestische wandpanelen zien eruit als strakke schilderijen aan de muur. Wat u niet ziet maar er wel is, is het akoestisch dempend materiaal dat is verwerkt in deze panelen.

Verbetering akoestiek met akoestische wandpanelen

De decoratieve wandpanelen zorgen er direct voor dat nagalm en schelle geluiden worden weggenomen. De ruimtes worden aangenamer om in te verblijven omdat de akoestiek is verbeterd. Het grote voordeel van akoestische wandpanelen is dat elke gewenste print, afbeelding, graphic of zelfs uw logo hierop kan worden verwerkt.

Niet alleen het hinderlijk geluid wordt gereduceerd maar u creëert ook nog eens een compleet nieuwe sfeer. Afbeeldingen als akoestisch dempend wandpaneel aan de muur geven uw bedrijf een verhaal, versterken uw imago en zorgen ervoor dat er direct iets is om over te praten.

Functionele en sfeervolle wanddecoratie

Wilt u wanddecoratie en het reduceren van hinderlijk omgevings geluid combineren? Dan zijn fotopanelen in de vorm van akoestisch dempende decoratieve wandpanelen de ideale oplossing. Elke afbeelding wordt haarscherp verwerkt op het wandpaneel. De akoestische wandpanelen worden uw foto’s in full colour op polyester doeken geprint in elk formaat, tot wandvullend, zonder naden. Deze akoestisch dempende panelen worden geleverd in een spanframe. Bijkomend voordeel is dat deze ook weer makkelijk te vervangen zijn door een andere afbeelding.

Neem voorgoed afscheid van vervelende nagalm in een ruimte en installeer decoratieve akoestische wandpanelen aan de muur. De akoestiek van uw ruimte wordt daardoor sterk verbeterd!

Voordelen op een rijtje

Voordelen akoestische wandpanelen:
– geluidsabsorberend
– fijnere sfeer in ruimte door verbetering akoestiek
– haarscherpe prints
– elke formaat mogelijk (ook wandvullend)
– doek is wisselbaar
– naadloos

Meer info?

Laat metroXL u informeren over de vele mogelijkheden! Wij denken graag met u mee en bieden een oplossing op maat. En vind u het lastig om een ontwerp aan te leveren? Ook daar helpen we u graag bij. Bel ons 0416 33 53 68 of mail ons info@metroxl.nl.

Meer weten?

Neemt u alle mogelijkheden maar eens door, u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Wilt u vrijblijvend advies inwinnen, neemt u dan contact met ons op: 0416 – 33 53 68 of stuur ons een mail via de onderstaande knop.

Gerelateerde projecten