Fotodoek laten printen bij MetroXL

Als u graag een fotodoek wilt laten printen in full colour bent u bij MetroXL aan het juiste adres. Een geprint doek is geschikt voor veel toepassingen. Zo kunt u een fotodoek laten printen als promotiemateriaal voor beurzen, stands, de aankleding van uw showroom of als wandbekleding. Ook voor het restylen of bekleden van diverse soorten interieurs en meubelstukken is het laten printen van textiel een prima oplossing.

Bij MetroXL kunt u niet alleen rekenen op de beste kwaliteit prints voor doeken, maar ook voor een goede afwerking staan we graag voor u klaar. De mogelijkheden voor het laten printen van fotodoek zijn oneindig. Of u nu graag uw bedrijfslogo, afbeelding of andere grafische motieven of patronen op een fotodoek wilt laten printen, bij MetroXL bent u altijd verzekerd van een full colour afbeelding waarbij de kleurechtheid in stand wordt gehouden.

Dit maakt een fotodoek met print de perfecte decoratie als wandbekleding voor onder andere beurzen, grote bedrijfshallen, kantoren, hotelkamers, restaurants, ziekenhuizen, scholen, winkels en standaankleding. Een foto, decoratie of tekst op textiel laten bedrukken is tevens mogelijk op gordijnen. Of dit nu dunne vitrage stoffen of dikke theaterdoeken zijn, bij MetroXL is alles mogelijk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van fotodoek? Laat u dan adviseren door één van onze ervaren medewerkers. Of u nu graag fotodoek wilt laten printen als promotiemateriaal of voor de aankleding van showrooms of winkelpanden, we staan graag voor u klaar.

fotodoek beurs

Fotodoek in spanframe laten printen als muur decoratie

Natuurlijk is een bedrukt fotodoek niet alleen geschikt voor de aankleding van uw bedrijfsruimte, stand of interieur. Bij MetroXL bedrukken we tevens gordijnen en beurs banners. Een fotodoek met print opgespannen in een textielframe is tevens prima in te zetten voor allerlei soorten wand bekleding en ruimte afscheidingen. Hierbij kunt u denken aan sporthal afscheidingen ten behoeve van een evenement, of als bedrukte banners voor uw professionele beursstand.

fotodoek showroom

Een foto doek laten bedrukken geeft uw ruimte niet alleen een prachtige uitstraling, maar hiermee creëert u tevens een prima marketing mogelijkheid. Op deze manier brengt u het bedrijfslogo van uzelf of uw sponsors op prachtige wijze onder de aandacht. Bij MetroXL zijn we gespecialiseerd in het bedrukken van fotodoek in full colour.

Dit wil zeggen dat de kleurechtheid van de print met afbeelding of logo te allen tijde behouden blijft. Juist daarom leent de bedrukking van MetroXL zich ook prima voor het stylen van interieurs of het aanbrengen van prachtige wand en muur decoratie. Bent u benieuwd welke doeken, banners of andere soorten textiel we voor u kunnen voorzien van een print? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.