Met een fotopaneel kunt u snel en eenvoudig uw wanden decoreren. Uw eigen ontwerp op fotopaneel: dat zorgt voor een unieke beleving in een modern interieur en geeft iedere saaie ruimte direct sfeer!

De toegepaste techniek: we printen de beelden uit op stickermateriaal, die strak op (kunststof of Dibond) panelen worden geplakt. Een fotopaneel wordt geleverd met handige blinde ophangsystemen. Voor een optimaal, strak resultaat.

Voordelen fotopaneel:
– strak en modern
– fotokwaliteit fullcolour print
– naadloos
– diverse soorten plaatmateriaal mogelijk
– maatwerk
– naadloos

Een haarscherpe print is mogelijk op elk soort plaatmateriaal (zelfs op uw eigen producten), kijk voor meer informatie hierover ook eens op onze pagina plaatmaterialen . MetroXL levert ook akoestische fotopanelen .

Nu ook als glossy fotopaneel leverbaar!

Een prachtig full-colour fotopaneel, met een strak uiterlijk en weergave op fotokwaliteit. Het is een bijzondere vorm van wanddecoratie. Ook leverbaar op grootformaat.

Acrylaat fotopaneel

Meer weten?

Neemt u alle mogelijkheden maar eens door, u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Wilt u vrijblijvend advies inwinnen, neemt u dan contact met ons op: 0416 – 33 53 68 of stuur ons een mail via de onderstaande knop.

Gerelateerde projecten